Part-up is nu onderdeel van mobiliteitsbureau Amplooi!

In 2014 begon mijn jongensdroom. Een bedrijf starten om mensen te bevrijden uit de beknellende structuren waarin wij het werk organiseren. Met de Coöperatie Part-up zelf als proeftuin, onderzochten we 7 jaar lang hoe je een netwerk organiseert en in beweging blijft. Hoe je zonder mensen in dienst een stabiel bedrijf opbouwt, forse investeringen binnenhaalt en een online platform bouwt en ontwikkelt. We begeleidden meer dan 50 organisaties bij capaciteitsvraagstukken en een meer flexibele inzet van personeel. Wat hebben we ongelooflijk veel geleerd!

Afgelopen zomer werd ons duidelijk dat Part-up voor de volgende fase iets anders nodig heeft. De energie van gedreven oprichters, medewerkers en investeerders is onvoldoende om de impact te maken die wij voor ogen hebbben. Zelfstandig kunnen we niet al die vastzittende organisaties in Nederland transformeren. Voor mij voelde het ondernemerschap binnen Part-up niet meer congruent met onze missie. Ik voelde mijzelf vastzitten.

We zijn op zoek gegaan naar een stevige partner. En wat zijn we trots dat we die hebben gevonden! We dragen ons kindje nu over aan Amplooi. Een ambitieus snelgroeiend mobiliteitsbureau dat uitgevallen medewerkers weer aan de slag helpt. Een bureau dat niet alleen dweilt met de kraan open, maar ook verzuim voorkomt door organisaties wendbaarder te maken. Daar past het Part-up concept geweldig bij.

Met de mogelijkheden, ervaring en klanten van Part-up, kan Amplooi kortlopende mobiliteit meer vanzelfsprekend maken. Dit thema is enorm van belang voor klanten om in de krappe arbeidsmarkt en dynamische markt snel te kunnen schakelen. Door werkzaamheden over de grenzen van functieprofielen en afdelingen heen te verdelen, ontstaan wendbare organisaties. Deze organisaties zijn in staat om sneller de juiste producten, diensten en processen te leveren, door de verborgen capaciteit en talenten van hun medewerkers beter te benutten.  

Carla Wassenaar, directeur van Amplooi is er trots op dat Part-up onderdeel is van Amplooi. Het concept sluit naadloos aan bij haar missie: mensen helpen met een leven lang werken en ontwikkelen. Een mooie win-win, waardoor organisaties nóg beter geholpen worden in hun weg naar wendbaarheid.

Ik ben erg blij met de overname. Ik blijf samen met de oud-collega’s en investeerders uiteraard betrokken bij de toekomst van Part-up. Op deze manier borgen we continuiteit en verder groei. Tegelijkertijd voel ik alle ruimte en energie voor nieuwe avonturen bij het wendbaarder maken van afdelingen, organisaties en onze maatschappij.

Uitnodiging online event: ontmoet de nieuwe eigenaar!

Op dinsdagavond 21 december om 20:00 uur organiseren Part-up en Amplooi een interactief online event voor iedereen die aan de slag wil met wendbaarheid. Klanten delen hun ervaringen en Part-up en Amplooi onthullen hun toekomstplannen. Schrijf je in via LinkedIn Live!

Over Part-up

Part-up is een innovatief matchingsplatform waarmee taken en medewerkers in organisaties elkaar vinden. Medewerkers selecteren werkzaamheden die bij hen passen en de mogelijkheid bieden voor groei en ontwikkeling. Dit vergroot hun werkplezier én duurzame inzetbaarheid. Steeds meer organisaties bieden hun medewerkers “Part-up time” naast hun vaste functie en team. Zoals de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en het Spaarne Gasthuis. Benieuwd hoe dat werkt? Zie Part-up.com voor een demo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *